What's NEW

 

Nirvana Dolce Vita 5*

Hoteli ikonik i zonës se Tekirovës, Kemer; ndodhet buzë detit Kristal. Shërbim ekselent, aktivitete për të mbushur të 7 ditët me frymëzim, aquapark gjigand dhe përkujdesje për të vegjlit.

EKSKLUZIVITET vetëm nga Global Travel!

Sepse ne përzgjedhim rezortet dhe ofertat më të mira.

Zbulo ofertat vetëm me Global Travel.

 

Send Whatsapp Message