Çfarë janë cookies

 

Siç është praktikë e zakonshme me pothuajse të gjitha faqet e internetit profesionale, kjo faqe përdor cookies, të cilat janë skedarë të vegjël që shkarkohen në kompjuterin tuaj, për të përmirësuar përvojën tuaj. Kjo faqe përshkruan se çfarë informacioni ata mbledhin, si i përdorim dhe pse ndonjëherë na duhet t'i ruajmë këto cookies. Ne do të ndajmë gjithashtu se si mund t'i parandaloni këto skedarë cookies që të ruhen, megjithatë kjo mund të zvogëlojë ose "prish" disa elementë të funksionalitetit të sajteve.

 

Si i përdorim cookies

 

Ne përdorim cookies për një sërë arsyesh të detajuara më poshtë. Fatkeqësisht, në shumicën e rasteve nuk ka opsione standarde të industrisë për çaktivizimin e cookies pa çaktivizuar plotësisht funksionalitetin dhe veçoritë që ato shtojnë në këtë site. Rekomandohet që të lini të gjitha cookies nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për to ose jo në rast se përdoren për të ofruar një shërbim që përdorni.

 

Çaktivizimi i Cookies

 

Mund të parandaloni vendosjen e skedarëve të personalizimit duke rregulluar cilësimet në shfletuesin tuaj (shihni Ndihmën e shfletuesit tuaj se si ta bëni këtë).

Kini parasysh se çaktivizimi i cookies do të ndikojë në funksionalitetin e kësaj dhe shumë faqeve të tjera të internetit që vizitoni. Çaktivizimi i cookies zakonisht do të rezultojë në çaktivizimin e disa funksioneve dhe veçorive të kësaj faqeje. Prandaj rekomandohet që të mos çaktivizoni cookies.

 

 

Cookies që vendosim

 

 

Cookies të lidhura me llogarinë

Nëse krijoni një llogari me ne, atëherë ne do të përdorim cookies për menaxhimin e procesit të regjistrimit dhe administrimin e përgjithshëm. Këto cookie zakonisht do të fshihen kur të dilni, por në disa raste ato mund të mbeten më pas për të kujtuar preferencat e faqes tuaj kur të dilni.

 

Cookies lidhur me hyrjen

  

Ne përdorim cookies kur jeni të identifikuar në mënyrë që të mund ta mbajmë mend këtë fakt. Kjo ju pengon të identifikoheni çdo herë që vizitoni një faqe të re. Këto cookies zakonisht hiqen ose pastrohen kur dilni për t'u siguruar që mund të përdorni veçoritë dhe zonat e kufizuara vetëm kur jeni identifikuar.

 

Cookies të lidhura me buletinet me email

 

Ky site ofron shërbime abonimi në buletin ose email dhe mund të përdoren skedarë cookies për të kujtuar nëse jeni regjistruar tashmë dhe nëse duhet të shfaqni disa njoftime të cilat mund të jenë të vlefshme vetëm për përdoruesit e abonuar/të paabonuar.

 

Porositë që përpunojnë cookie-t e linkuara

  

Kjo faqe ofron lehtësira të tregtisë elektronike ose pagesave dhe disa cookie janë thelbësore për të siguruar që porosia juaj të mbahet mend midis faqeve në mënyrë që ne ta përpunojmë atë siç duhet.

 

Cookies lidhur me sondazhe

 

Herë pas here ne ofrojmë sondazhe dhe pyetësorë të përdoruesve për t'ju ofruar njohuri interesante, mjete të dobishme ose për të kuptuar më saktë bazën tonë të përdoruesve. Këto sondazhe mund të përdorin cookies për të kujtuar se kush ka marrë tashmë pjesë në një sondazh ose për t'ju ofruar rezultate të sakta pasi të keni ndryshuar faqet.

 

Cookies të lidhura me formularë

 

Kur dorëzoni të dhëna përmes një formulari të tillë si ato që gjenden në faqet e kontaktit ose në formularët e komenteve, cookies mund të vendosen për të mbajtur mend të dhënat tuaja të përdoruesit për korrespondencën e ardhshme.

 

Cookies të preferencave të site

 

Për t'ju ofruar një përvojë të shkëlqyer në këtë site, ne ofrojmë funksionalitetin për të vendosur preferencat tuaja për mënyrën se si funksionon kjo faqe kur e përdorni. Për të mbajtur mend preferencat tuaja, ne duhet të vendosim skedarë cookies në mënyrë që ky informacion të mund të thirret sa herë që ndërveproni me një faqe ndikohet nga preferencat tuaja.

 

Cookies nga palët e treta

 

Në disa raste të veçanta ne përdorim gjithashtu cookies të ofruara nga palë të treta të besuara.

Analizat e palëve të treta përdoren për të gjurmuar dhe matur përdorimin e kësaj faqeje në mënyrë që ne të mund të vazhdojmë të prodhojmë përmbajtje tërheqëse. Këto cookies mund të gjurmojnë gjëra të tilla si sa kohë kaloni në sajtin ose faqet që vizitoni, gjë që na ndihmon të kuptojmë se si mund ta përmirësojmë sajtin për ju.

 

Herë pas here ne testojmë veçori të reja dhe bëjmë ndryshime delikate në mënyrën e shpërndarjes së sajtit. Kur ne jemi ende duke testuar veçori të reja, këto skedarë cookies mund të përdoren për t'u siguruar që ju të merrni një përvojë të qëndrueshme ndërsa jeni në site, ndërkohë që sigurohemi se kuptojmë se cilat optimizime vlerësojnë më shumë përdoruesit tanë.

Ne përdorim gjithashtu butona të mediave sociale dhe/ose shtojca në këtë faqe që ju lejojnë të lidheni me rrjetin tuaj social në mënyra të ndryshme.

 

Më shumë informacion

 

Shpresojmë se kjo ka sqaruar gjërat për ju dhe siç u përmend më parë nëse ka diçka për të cilën nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë apo jo, zakonisht është më e sigurt të lini të aktivizuara cookie-t në rast se ndërvepron me një nga veçoritë që përdorni në faqen tonë.

 

Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi cookies, ju lutemi lexoni artikullin e Politikës së Cookies.

 

Megjithatë, nëse jeni ende duke kërkuar për më shumë informacion, atëherë mund të na kontaktoni përmes një prej metodave tona të preferuara të kontaktit:

 

 

Email: booking@globaltravel.com.al

Send Whatsapp Message