What's NEW

 

 

Nirvana Cosmpolitan 5*

Fare pranë aeroportit të Antalyas, me një design të sofistikuar modern Nirvana Cosmopolitan është resorti ideal për pushimet e cifteve dhe familjeve. Kulinari e përzgjedhur, holl madhështor me shërbime të dedikuara, aquaparku gjigand Aqua Atlantis për kohë fantastike së bashku me fëmijet tuaj. I vetmi resort me Starbucks dhe Nespresso në hotelet e Antalyas për t'iu larguar pak Orientit.

EKSKLUZIVITET vetëm nga Global Travel!
Sepse ne përzgjedhim rezortet dhe ofertat më të mira.


Zbulo ofertat vetem me Global Travel.

 

Send Whatsapp Message