Lago Resort 5*

Rezorti i hapur vitin e kaluar në Antalya ka marrë gjithë levdatat tona dhe gjithë vëmendjen tonë, një shembull fantastik i hotelerisë dhe luksit qe ofrojnë rezortet turke. Hotel familjar, argëtim pa limit, aquapark gjigand, shërbim Ultra All Inclusive dhe një ndjesi e re luksi në Antalya.

EKSKLUZIVITET vetëm nga Global Travel!

Sepse ne përzgjedhim rezortet dhe ofertat më të mira.

Zbulo ofertat vetëm me Global Travel.

 

 

Send Whatsapp Message