Club Phaselis Rose 5*

Në zonën me detin më të bukur të Antalyas, Tekirova. Një ndër hotelet më të preferuar të sezonit të kaluar me shërbim cilësor, kulinari dhe shërbim të dedikuar. Aquapark gjigand dhe shërbim Ultra All Inclusive që përkthehet në buzëqeshje klientësh të kënaqur. Bëj pushime mes gjelbërimit dhe detit fantastik aty ku femijet do kenaqen me aquaparkun gjigand dhe pushimet familjare përfitohen në ofertë.

EKSKLUZIVITET vetëm nga Global Travel!

Sepse në përzgjedhim rezortet dhe ofertat më të mira.

Zbulo ofertat vetëm me Global Travel.

 

Send Whatsapp Message