Anda Barut Collection

 

Pushime në rezortin më të Ri në Egje të dizejnuara me detaje luksoze në një gji të veçantë në Bodrum... Duke ofruar një përzierje harmonike të arkitekturës, natyrës dhe shërbimeve privilegjuese Anda Barut ju pret për ta eksploruar.

Shijoni detin kristal të pastër, plazhet magjepsëse, shijet dhe përvojat e paharrueshme ndërsa eksploroni bukurinë fantastike të Bodrumit. T'ju themi disa nga përvojat mahnitëse që ju presin: Rërë e bardhë dhe aquapark gjigand. Rezort ideal për të rritur dhe fëmijë, ku zonat ndahen specifikisht për të rriturit dhe familjarët. Stil dhe arkitekturë boheme. Delikatesa ekskluzive gourmet shërbyer në mënyrën më fine. Lojëra, rrëshqitje, parqe argëtimi, zona karnavalesh, fusha sportive, sporte ujore, mini klub dhe shumë të tjera...

Të gjitha janë projektuar me perkushtim për të ftuarit e Koleksionit Anda Barut.

EKSKLUZIVITET vetëm nga Global Travel!

Sepse ne përzgjedhim rezortet dhe ofertat më të mira.

Zbulo ofertat vetëm me Global Travel.

 

 

Send Whatsapp Message